Salgs- og leveringsbetingelser.

Ved handel med Jysk Tavleteknik ApS acceptere du modtagelse af nyheds og tilbudsbreve, sendt til oplyste E-mail adresse.
Dette kan fravælges ved at skrive til jonas@jysktavleteknik.dk

Levering.

Jysk Tavleteknik sørger for levering med GLS (med mindre andet aftalt) til modtager. Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Jysk Tavleteknik kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. 
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS målsætning om dag-til-dag levering.

Leveringstider er angivet omtrentligt og er uforbindende, medmindre andet er særskilt aftalt og skriftligt bekræftet af sælger.

Leveringstid:
Jysk Tavleteknik sender som udgangspunkt altid varene samlet og leveringstid er efter den vare som har længest leveringstid, ellers skal varene deles op(der pålægges fragt på hver afsendelse).

Leveringsomkostninger:

Til erhvervs adresser i Danmark.( En erhvervsadresse ifølge GLS betegnes som den adresse hvor modtager har sit primære erhverv og er tilstede minimum 4 hverdage om ugen i 6 timer i tidsrummet 7-17. )
0 - 30 kg. = 90,00 kr. eks. moms

Til GLS Depot i danmark.
0 - 20 kg. = 90,00 kr. eks. moms


Til privat adresser i danmark.
0 - 20 kg. = 150,00 kr. eks. moms

Priser og tilbud.
Alle priser og tilbud er i danske kroner/DKK og kan reguleres, såfremt der sker ændringer i afgifter, valutakursændringer, samt prisstigninger fra vor leverandør m.v.

Ejendomsforbehold

Ejendomsretten til det solgte forbliver i enhver henseende hos sælger til købesummen og alle øvrige omkostninger ved købet er effektivt betalt af køber.

Betaling.

Privat/erhvervs kunde.
Faktura sendes / omgående betaling

Erhvervs kunde med firma i el branchen.
Faktura sendes. Betalingsbetingelser efter din aftale/8 dage netto ved godkendt kreditvurdering.

Returnering af varer:  

Returnering af varer accepteres kun ved forudgående aftale med Jysk Tavleteknik. Vi forbeholder os ret til at fratrække påløbende omkostninger, minimum 15 % af fakturaprisen. Alle forsendelser, der afsendes som ufranko, med mindre dette er aftalt, vil blive afvist. Annullering af ordre på specielt fremskaffet/fremstillet eller ikke lagerførte varer accepteres ikke.

Reklamationer:

Såfremt de leverede materialer er behæftet med fejl/mangler, skal dette underrettes Jysk Tavleteknik skriftlig inden 8 dage efter varens modtagelse. I modsat fald fortabes retten til erstatning.

Forsinkelser erstattes ikke af Jysk Tavleteknik.

Vi tager forbehold for tastefejl, forkerte priser, udgået varer m.m. - hvorpå vi forbeholder os ret til at annullerer en bestilling(Du bliver ringet op omgående).

I tvivls spørgsmål om det er billede eller tekst som er gældene er det altid teksten på varen som gælder.